❃ BABUKKIE'S STOFFEN KEUZE ❃

Wil jij je eigen product samenstellen? Bijna alle producten kunnen helemaal zelf samengesteld worden zodat je hele kamer in dezelfde stijl gemaakt kan worden. Klik hier om naar het overzicht te gaan met alle producten die zelf samen te stellen zijn.

Hier kun je een keuze maken uit verschillende stoffen, allemaal 100% katoen. Wij maken dan een product helemaal naar wens. Zit er niets voor je tussen maar weet je wel wat je graag wil? Stuur me dan een bericht, dan kunnen we voor je op zoek gaan.

Dekens met een tricot stof zijn alleen geschikt als het gecombineerd wordt met een 100% katoenen stof. Bijvoorbeeld de wafelstof. Twee tricot stoffen op elkaar wordt afgeraden omdat baby’s en ukkies verstrikt kunnen raken door de rekbaarheid van de stof.

Stoffen A – Wafelbadstof (100% katoen)

Stoffen C – Wafelstof (100% katoen; zonder badstof aan de andere zijde)

Stoffen B – Gebreide stof (50% katoen en 50% polyester)

Stoffen E – Wellness fleece (100% polyester). Heerlijke zachte kwaliteit wellness-fleece! Ideaal om het wat warmer te hebben!

Stoffen E – Tricot met print (95% katoen & 5% elastaan). Tricot is alleen geschikt in combinatie met een stof van 100% katoen.

Stoffen F – Hydrofiele stof (100% katoen; mousseline). Super kwaliteit hydrofiel katoen, ook bekend als double gauze, baby katoen en mousseline. De stof is luchtige en heerlijk zacht.

Stoffen G – Viscose print (100% viscose) – Fantastisch luchtige kwaliteit viscose print

Stoffen H – Dekenstof

Heb je vragen of zit er niets voor je tussen maar weet je wel wat je graag wil? Stuur ons dan een bericht, dan kunnen we voor je op zoek gaan.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Onderwerp

Je bericht